Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Feltehető lesz így a fogkorona?

Feltehető lesz így a fogkorona?

Figyelt kérdés

Külföldről jöttem haza fogászati kezelèsre. 2 fogam le lett csiszolva 1 hete.A fog íny màr akkor be volt kicsit gyulladva.

Eddig nagyon nem volt bajom vele,de ma egesz nap fàj,lüktet.

Elvileg csütörtökön lesz feltève a korona. De ugy be van dagadt az íny,hogy alug làtszik ki a lereszelt fog Gondolom 2 nap mulva erre nem fog koronàt tenni .Ma elkezdtem antibiotikumot szedni. 3x500mg amoxicilint.Van rà esèly,hogy 2 nap múlva màr rendben lesz az íny? 16- n repülök vissza,addigra mindenkèpp fel kell kerülnie.Vagy ne is àlmodjak ròla

2024. júl. 10. 02:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Tehát orvos megnézte, adott gyógyszert és még mindig nem jó. Pár nap alatt az íny gyulladása nem lesz rendben az biztos és a szájüreget is kell kezelni, esetleg gombaölö szerrel, fertőtlenítő szájvízzel, stb. Fog állapotát kell majd ellenőrizni, lehet azzal van gond, akkor azt kezelni kell korona előtt. Erre itt nem lehet válaszolni.
2024. júl. 10. 06:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Ma visszamentem, gyökérkezelès lett a vége.Azt hittem ott halok meg. Folyt a könnyem is patakokban.Érzéstelenítőt nem kaptam.

Holnap kapok gyökértömèst meg ideiglenes ragasztàst.

Remélem érzéstelenítő jar majd a tomeshez!

2024. júl. 10. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálon, legutóbb én is jártam így, majd összecsináltam magam, de azért a tömésnél utólag azt mondom nem baj, hogy nem adtak szurit.
2024. júl. 10. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma visszamentem,ma is tepkedett a gyokerbol. De meg mindig rohadtul fajt. Azt mondja, ja azert biztos,mert tul magasra ment.Na hogy ez mit jelent,nem tudom. Kaptam gyogytomest. Meg ideiglenes ragasztast.De ahogy nyomta ra a fogta,megint rohadtul fajt . Van 1 olyan erzesem,hogy vmi nem jo.

Meg azt mondta,ha fájna a 7 vegen,vegyem le a fogat, szedjem ki a gyogytomest mert az csak vmi vatta. Most remegek,hogy ne fajjon.Nem hiszem,hogy kepes lennek magamnak ezt a feladatot vegrehajtani.

Most parazhatok a gyokertomes végett egesz hetvegen. 😬

2024. júl. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!