Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogaknak köze van a szép...

A fogaknak köze van a szép állkapocshoz?

Figyelt kérdés
Köze van a fogak elhelyeszkedése a szép állkapocshoz? Tehát ha tökéletes a fogsor akkor tökéletes szép vonzó az állkapocs is ? De ha nincsenek rendbe a fogak elhelyeszkedése akkor az állkapocs sem szép ?
2024. júl. 7. 08:51
 1/4 anonim válasza:
nekem fogszabalyzom van, es azert kell meg gumiznom mert a felso es az also fogsorom egy vonalban vannak.(allitolag a felsonek elorebb kene lennie mint az alsonak) bar szerintem normalis allkapcsom van de biztos hogy hozzatesz a fogak elhelyezkedese a kinezetehez.
2024. júl. 7. 09:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Es ha nekem van egy potfogam multbeli sport miatt, es 23 eves vagyok, hogy tesznek fogszabalyzot a pot fog miatt ha esetleg akarok fogszabalyzot?
2024. júl. 7. 09:39
 3/4 anonim válasza:
ugyanuugy, az nem valtoztat semmin. csirahianyos is vagyok ami annyit jelent hogy alapbol nincs 2 fogam, es valaszthattam hogy osszehuzzuk ugy a fogaimat hogy ne legyen szunet koztuk, vagy potfogat rakjanak be.(osszehuztuk) szoval van hogy fogszabalyzas kozbe is tesznek be. nyugodtan lehet fogszabid, ha ugy erzed hogy szukseges es az orvos is ugy latja hogy van ertelme.
2024. júl. 7. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod
2024. júl. 7. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!