Ha lenne otthon olyan fogkőeltávolító készülékem, amit a rendelőben is használnak, meg tudnám magamnak csinálni károkozás nélkül?
Sajnos a legmodernebb elektromos fogkefe, szájzuhany és fogselyem ellenére is 1-2 hónap alatt visszajön a fogkövem. Valószínűleg azért, mert éjjeli fogszabim van, (azután kaptam, hogy levették az állandót) és abban meggyűlik a nyál. Évente háromszor járok szedetni, amikor már látványos.
30 ezer ez a művelet polírozással együtt. Mellesleg fogászati szorongásom van, utálok oda járni. Azon gondolkoztam, hogy vajon ha otthon lenne olyan gépem, azzal meg tudnám csinálni?
“ Ezért fontos eltávolítás után a helyes fogmosás és ápolás.”
Megteszem, mégis jön mintha muszáj lenne. Amióta éjszakai fogszabim van, azóta. Azt viszont nem hagyhatom el, mert akkor félő, hogy visszaállnak a fogaim.
Tudod mit? Rendelj magadnak valami szart kínából és bazd szét a fogsorod ha ennyire jobban értesz hozzá. Számos válasz van fent ami jószándékú, és számos kérdést kaptál nyugodt hangnemben, amiből azt szűröm le, hogy a kérdezőt csak a jószándék vezérelte, nem minősített téged, de te minősítgettél másokat.
Ha az orvosod szerint gyakrabban kell járnod szedetni akkor ez a helyzet. Kellemes további hisztizést, és fogrohasztást.
Kínából? Szart? Egy szóval sem írtam ilyet. Ha vennék, minőséget vennék.
Másodszor vezérelheti őket a jó szándék, de olvassa már el légyszíves a leírást az, aki válaszol. Fel van tűntetve, hogy JÓL MOSOL A FOGAM, ÉVENTE 3X JÁROK LESZEDETNI, AZAZ 4 HAVONTA. Annyira fárasztó elolvasni és értelmezni azt a pár sort?
Olyat sem írtam, hogy gyakrabban kell járnom az orvosom szerint. Csak azt, hogy rendszeresen, amit meg is teszek, de jó lenne ritkítani, erre keresek alternatívát.
“Fogrohasztást” :D Az enyémek gyönyörűek és ápoltak, de oké. Mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!