Fogtömés után fájdalom?
Sziasztok!
Korábban az egyik fogam begyulladt, elég komoly szenvedés volt az a pár nap és utána ki is húzták. Ezután megfogadtam, hogy nem akarom újra átélni és a fogorvossal megnézettem a többi fogamat is.
A lényeg, hogy a kihúzott fog melletti fogamat betömte, körülbelül egy hónapja. Tömés után kb két héttel felhívtam a dokit, hogy kissé fáj az a fogam - hideg vizet ittam, lehet hogy érzékeny volt rá. Azt mondta az orvos, hogy ez ilyenkor teljesen normális és legyek türelemmel, majd elmúlik.. tegnap éjjel ismét elkezdett kicsit fájni. Elviselhető, legalábbis a gyulladt fájdalomhoz képest, legalább tudtam aludni is, de azóta nagyon félek a fogfájástól, nem akarom újra átélni.. a történethez hozzátartozik, hogy az utóbbi időben elég stresszes is vagyok, valamint gyomorsavval is küszködök. Szerintetek ez hatással lehet a fájdalomra, kissé túlreagálom vagy érdemes lenne ismét szólnom a fogorvosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!