Fogtömés után egyetlen ponton érzékeny fog, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2 hete cserélték három tömésemet a bal felső örlőkben, mindegyik mély volt és fájdamas a kezelés de idővel lecsillapodtak, kivéve egy fogamat, amelynek egyébként a háromnegyedével semmi probléma nincsen, de mintha középen lenne egy icipici “csík” benne, ami mellé ha benyomom a körmöm, vagy a keményebb ételnek sikerül eltalálnia azt a pontot olyan érzés mintha egy ideget piszkálnék szinte, és aztán el is kezd fájni tőle a fogam és az arccsontom. Voltam vissza egyszer vele, kicsit alakított azon a csücskén aminek szinte a belső felén van ez a jelenség, de nem oldotta meg a problémát, sőt talán még könnyebben kitapintható a fájó rész. Mi az isten lehet ez? Magasnak nem mondanám, mert szerintem már így is túl sokat szedett le belőle inkább, látni nem látszik semmi rajta, teljesen tanácstalan vagyok. Lehetséges, hogy maradt ott egy rés vagy valami szabadabb felület? Megyek vissza majd ismét, de nehéz megértetni is, amit érzek.2023. szept. 13. 10:35
2/2 anonim válasza:
Lehet azt a fogat gyökérkezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!