Ha új fogsorom lesz érezni fogom ugyan úgy pl a hideg /meleg/édes kellemetlen érzést?
Figyelt kérdés
Lehet, sőt biztos buta kérdés de érdekel hogy milyen .. nagyon fájnak a fogaim úgy döntöttem kihuzatom az összeset és műfogsort kérnek hátha akkor nem okozna ilyen fájdalmat egy ártatlan csoki..#Érzékenyfogak
2021. okt. 17. 07:35
1/4 anonim válasza:
Megértem az elkeseredettséged, jártam ebben a cipőben. De ne tedd meg egyelőre azt, amit tervezel. Kezeltesd a meglévőket. Akár koronát is tetethetsz rájuk, az is sokat tud segíteni. De egyet kérlek higgy el nekem: nincs annál jobb, amíg megvannak a saját fogaid.
2/4 anonim válasza:
A fogorvoshoz nem kezelési tervvel kell bemenni, hanem panaszokkal. Ő a panaszokat meghallgatja, aztán kitalálja ő a kezelési tervet!
Indokolatlanul kihuzigálni nem fogja, mert ha utólag meggondolod magad, akkor a bírónak nem mondhatja, hogy "tisztelt bírósűg, szakmailag nem volt indokolt a páciens fogatlanítani, de hát olyan szépen kérte".
3/4 anonim válasza:
Ez pontosan így van, ahogyan a 2-es írja.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, hogy így van, de sokan csinálják ezt. Szerintem sem jó megoldás egyébként, ne húzasd ki addig amíg nem muszáj,orvossal beszéld meg mit tud javasolni,talán van más megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!