Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha új fogsorom lesz érezni...

Ha új fogsorom lesz érezni fogom ugyan úgy pl a hideg /meleg/édes kellemetlen érzést?

Figyelt kérdés
Lehet, sőt biztos buta kérdés de érdekel hogy milyen .. nagyon fájnak a fogaim úgy döntöttem kihuzatom az összeset és műfogsort kérnek hátha akkor nem okozna ilyen fájdalmat egy ártatlan csoki..

#Érzékenyfogak
2021. okt. 17. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az elkeseredettséged, jártam ebben a cipőben. De ne tedd meg egyelőre azt, amit tervezel. Kezeltesd a meglévőket. Akár koronát is tetethetsz rájuk, az is sokat tud segíteni. De egyet kérlek higgy el nekem: nincs annál jobb, amíg megvannak a saját fogaid.
2021. okt. 17. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A fogorvoshoz nem kezelési tervvel kell bemenni, hanem panaszokkal. Ő a panaszokat meghallgatja, aztán kitalálja ő a kezelési tervet!

Indokolatlanul kihuzigálni nem fogja, mert ha utólag meggondolod magad, akkor a bírónak nem mondhatja, hogy "tisztelt bírósűg, szakmailag nem volt indokolt a páciens fogatlanítani, de hát olyan szépen kérte".

2021. okt. 17. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan így van, ahogyan a 2-es írja.
2021. okt. 19. 08:07
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, hogy így van, de sokan csinálják ezt. Szerintem sem jó megoldás egyébként, ne húzasd ki addig amíg nem muszáj,orvossal beszéld meg mit tud javasolni,talán van más megoldás is.
2021. nov. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!