Negyven felett van értelme a fogszabályzónak?
Figyelt kérdés
Belefutottam ebbe, hogy kéne valamit mokolni a számban de a fogak "nem szabályosak" és a doki ajánlása hogy eloszor ezt a problémát javitsuk ha lehetséges, mielőtt a tényleges bajhoz nyulunk (implantálás). Elmondása szerint az implant sebészeti beavatkozás és örökre fixálja a dolgot. Viszont 3 év, milliokba kerül. Addig nem fogok tudni rendesen rágni. (Foghiány)jún. 17. 22:34
1/4 A kérdező kommentje:
Plusz olvasom, hogy a fogak simán visszaállhatnak az eredeti pozicioba pár év mulva... Rengeteg idő és pénz és semmi garancia.
jún. 17. 22:38
2/4 anonim válasza:
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nem vagyok fogorvos. De én azt olvastam a neten, hogy ha tartósan áll fent a hiány, akkor a hiány felé be tudnak dőlni a fogak, és nem lesz elég hely a pótlásnak.
3/4 anonim válasza:
Attól függ mennyire ramaty a fogsor. Ha tényleg kusza, mint a nád, akkor ajánlatos.
4/4 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Van, akinél van értelme, és olyan is van, akinél nincs. Ennek eldöntésére a legalkalmasabb a fogszabályozásal foglalkozó fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!