Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van értelme a fogszabályzónak...

Van értelme a fogszabályzónak 18 évesen?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre hogy alul össze vannak nyomva a fogaim.

2015. jan. 17. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Nekem tavaly akart adni a doki, 30 vagyok. Passzoltam.
2015. jan. 17. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Van! Huszon, harmincon éves emberek is használják. Manapság már nem is ciki. Sőt, sokak szerint divat.
2015. jan. 17. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A szép fogsor időtlen :)

Természetesen menj el, a szájápolás is könnyebb lesz :)

2015. jan. 18. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogyne enne értelme. Van egy nagyon buta városi legenda, hogy ha később rakják fel a fogszabit, akkor kihullanak a fogak, de ez alaptalan. Addig lehet fogszabályozni, aímg vannak fogak. :)

Annyival nehezebb idősebb korban, hogy a csontosodás befejeződésével már nem lehet az állkapcsok méretén alakítani, így ha harapási rendellenességed is van, akkor csak műtéttel vagy kompromisszumos megoldásként foghúzással lehet korrigálni. De a végeredmény mindenképpen esztétikus lesz.

2015. jan. 19. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 30vagyok és nekem is most van. Ha van rá pénzed,most tedd meg! Hidd el én csak annyit bántam meg,hogy nem előbb rakattam fel!! Akkor az elmúlt 10évben is nyugodtan mosolyoghattam volna.
2015. jan. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!