Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elég csak 1 (reggeli) fogmosás...

Elég csak 1 (reggeli) fogmosás, naponta?

Figyelt kérdés
jún. 17. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mire?
jún. 17. 08:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Egészséges fogakhoz
jún. 17. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Reggel és este.
jún. 17. 08:26
 4/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Fogorvosod mit mondott erre? Este nem mosni fogat az nekem magyon fura.
jún. 17. 08:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Reggel + Este.

Plusz fogorvos szerint minden étkezés után is kellene.

jún. 17. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem!
jún. 17. 08:57
 7/12 Atariboy válasza:
100%
Ne feküdj le este fogmosás nélkül. Az alvás ideje alatt nagyon kedvezőtlen folyamatok indulhatnak el a fogaid között levő ételmaradékok miatt. :-(
jún. 18. 01:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Este kell mindenképpen. Ha tényleg nagyon alapos vagy és tökéletesen csinálod, az elég, de jobb a kettő. Csak reggel nem elég.
jún. 18. 01:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Az esti még fontosabb, mint a reggeli, bár mindkettő fontos. De egész nap eszel, iszol, cukros, savas dolgokat is. Még a gyümölcs is káros a fogaknak, ha nem mosol fogat. Persze ha nem baj, hogy majd tönkremegy és fájni fog, ajd egy vagyon lesz a fogorvosnál...akkor csináld így .

Amúgy meg legyen 3 perced minden reggel és este erre, ez igazán nem sok idő cserébe a fogaid egészségért.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt egy rossz idoszakom, amikor elhanyagolt a fogaim, húzás és gyökerkezelés, tömések , korona lett a vége. Szóval te inkább ne a saját károdon tanulj. Most még talán nem késő

jún. 19. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Jómagam mindig mostam a fogaimat, mégis negyvenes éveimben szinte mind tönkrement. Jártam és jártam a fogorvoshoz, szájsebészhez... 45 évesen teljes műfogsorom lett. :( Apukámnak voltak ilyen gyengék a fogai, anyukám 79 évesen úgy halt meg, hogy fogainak többsége meg volt.

Érdemes mindent megtenni az egészségünkért, de olykor ez kevés, ha a genetika rossz. :(

jún. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!