Elviselhetetlenül fáj, mi lehet ez? Segíts, bővebben lent.
27 éves vagyok. Bal alsó fogsorom végén talán az ínyemet 4-5 reggel furcsa érzés fogta el amikor felkeltem. Tegnap éjjel óta úgy fáj, hogy aludni sem tudok, roppantul kellemetlen, a gyógyszer se nagyon segít. Néha olyan feszítő érzést érzek egészen hátulról előre a fogsoromnál. Néha úgy fáj, hogy a fülemig érzem. Hullámokban jön, de ha jön akkor rettenetes, soha nem éreztem ilyet a fogaimnál. Éjszaka aludni sem tudtam.
Mi lehet ez? Segítsetek!!!
Ebben biztos lehetek?
És az ennyire fáj, hogy úgy érzem belehalok mostmár?
bocsi első 16 éves vagyok most nőtt ki mind a 4 bölcsességfogam és egyáltalán nem volt ennyire vészes.
szerintem ez biztosan komolyabb dolog, menj orvoshoz.
L/16
a bölcsességfogasok magyarázzák már meg nekem, hogy 27 évesen az ALSÓ bölcsességfoga hogy nőhetne, mikor az max 23-24 éves korra kint szokott lenni???? ha felül fájna neki, talán még esélyes is volna...
amúgy meg orvos és az látja is, nem csak találgat
Ha nagyon fáj akkor tényleg menj el ügyeletre, mert ha a gyógyszer sem használ te sem tudsz mit tenni.
Leírták mik lehetnek, bölcsességfog vagy gyulladás.
Jobbulást!
Most egy jó 3 órája gyógyszer nélkül visszavett a fájdalom, rendben van, csak az eddigi fájdalom utóhatása érződik egy kicsit.
Engem leginkább az érdekelne, hogy bölcsesség fog, vagy egyéb dolog lehet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!