Hogyan kell neki kezdeni a fogszabályzásnak? 17/f
Figyelt kérdés
A szüleimet annyira nem érdekli, viszont én nagyon szeretnék szép fogakat. Pest megye északi részén élek. Szeretnék államilag támogatottat, mert (nyek miatt) még 2 évig gimis vagyok. Hogy kéne elkezdeni az egész folyamatot? A fogorvos azt mondta, hogy nem muszáj, csak ha én szeretném, de nem adott semmi lapot se semmit. Teljesen tanácstalan vagyok, mert a SOTE oldalán azt írták, hogy orvosi beutaló szükséges. Honnan szedjek ilyet? Utána mit kell csináljak?jún. 9. 19:14
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom neked lehet-e még. Azt sem értem mi az, hogy nem muszáj. Vagy kell, vagy nem. Én a helyedben elmennék egy magánhoz aki "felméri a terepet", és esetleg felvilágosít mik a lehetősègek államiban.
De úgy szokták hogy az iskolai fogászati ellenőrzésen szoktak papírt adni ha kell fogszabályzó. De egyébként államiban nagyon hosszú a várólista, fél-1 év is lehet mire időpontot kapsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Annak utánanéztem, hogy 18 éves koromig kezdhetem el, és az érettségi napjáig olcsóbb. ( tehat ameddig iskolás vagyok) Most lettem 17. Akkor keressek egy magánt akivel le tudom ezeket beszélni?
Kérdezted, hogy vagy kell, vagy nem. Ő azt mondta, hogy nem szükséges, maximum esztétikai okokból.
jún. 9. 19:53
3/4 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom hogy államilag vállalnák-e, ha nincs komolyabb gond
4/4 anonim válasza:
Elmész a körzetes fogorvosodhoz, kérsz beutalót. Ezzel ahhoz a rendelőhöz mehetsz, ahova szintúgy körzetileg tartozol. Ott tudod egyedül igénybe venni tb alapon, ami így sem ingyenes, technikai díjat fizetned kell (nálunk pl egy fogívre való multibond jelenleg 70 ezer forint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!