Ez miért van? Mennyire fáj az ilyen tömés?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mosok fogat. Mégis egy ideje elkezdtek a fogaim kilyukadni.
De ezek úgy, hogy az ínyem felett 'kopnak' el, lesznek lyukasak. Ez mitől lehet? ugyanúgy mosok fogat, mint eddig, stb., és mégis.
Az ilyen lyukak tömése mennyire fáj? Egyszerre több ilyen fogat is betömnek?
2010. okt. 29. 23:20
1/4 anonim válasza:
szio genetika az egész akinek a szüleinek rosszak a fogai az rosszat örörköl bármit is tesz ellene én is ilyen vagyok. amugy azt ajánlom minél elöbb menj el fogorvoshoz mert most még nem fog fájni a tömés a szuri kicsit kellemetlen, de pillanatok alatt tovább lyukadhat és mivel fönt lyukad eléri gyorsabban az ideget és akkor már fájni fog a fogad és gyökérkezelni is kell majd. (én igy jártam pont most az egyikkel.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz technikával és túl kemény fogkefével mosol fogat és ezért kopnak.
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki a Sensodyne Pronemel fogkrémét pakolásként feltenni a fogadra, vagy a zöld színű Elmex-et.
4/4 anonim válasza:
Ne vízszintesen-függőlegesen mosd, hanem körkörösen, és ami még fontosabb, hogy fogselymezz. Ettől rendbejönni természetesen nem fog, de a továbbiakat megelőzheted.
Fognyaki kopást még fogcsikorgatás, fogszorítás is okoz.
Tömesd be, ha kell, úgyis elérzéstelenítik. Nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!