Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem fog interakcióba lépni a...

Nem fog interakcióba lépni a kettő?

Figyelt kérdés

Ma huzzak ki a bolcsessegfogam es nagyon ideges vagyok, igy be akarok venni elotte egy 1 mg-os frontint.

Ugye nem lep interakcioba a ket hatoanyag?

Lidocain+alprazolam

jún. 3. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy interakcióba lép-e, de akkora adag frontin önmagában sem veszélytelen. Nyugi, más is túlélte már!
jún. 3. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:

a lidocainet az izomba nyomjak lassan, ezert erzed egy helyen a zsibbadast. Ha tovabb menne akkor sok helyen erezned. Plusz az izomzat azonnal felszivja a helyen. Olyan mint egy kigyo vagy skorpio vagy darazs csipes. Ha csak nem vagy allergias.

A xanax meg nem kerul az izomzatba, max egy brutal kis resze amitol semmi bajod nem lesz. Rengetege ember csinalja ezt meg bolcsesseg fog huzasnal is, sot valakit altatnak na az mar veraramba kerul es komoly anyag. Ezert kell "gyorsan" vegezni a dolgot, mert hamar elmulik a hatasa a lidocain nak. gyorsan felszivodik es eltunik.

jún. 3. 10:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Bevettem, semmi bajom nem lett tőle, 1 órával elotte vettem be es pont amikor kellett, akkor már hatott
jún. 4. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
legkozelebb 2-ot vegyel be
jún. 4. 19:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Oke
jún. 4. 22:52
 6/6 anonim válasza:
nem hiszem
jún. 18. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!