Foghúzás után vérdugó állandóan kijön a helyéről?
Ha ennyi idő után is szivárog én viszamennék.
Nagyon alattomos a fogmedri vérzés.
Jézus, mit kell ennyire ráparázni? Miért, szerinted amit kapsz fájdalomcsillapítót, abban nincs vérrögképződést gátló adalék???
Minden gyógyszerben van, az meg normális, hogy szivárog a sebből a vér.
Nekem 2-3 napon át szivárgott, nem folyamatosan, csak néha éreztem, de fogdoki mondta, teljesen oké, hiszen ott van egy mély seb. Amennyiben erősen vérzik, AKKOR menjek vissza, amúgy nem kell.
Hálisten itt értelmesek a fogorvosok, és nem állítanak bromságokat, így egy fogműtét után nem azzal telnek a napok, hogy parázunk, vérezni fog-e a seb, vagy úristen 4. napon ettem egy joghurtot, biztosan elfertőzöm.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem jártam jól egyelőre. Szerdán délelőtt visszamentem megint, vérzett továbbra is, a véralvadék már nagyrészt kint volt. Tett bele vérzéscsillapító felszívódó szivacsdarabot, majd összébbvarrta a sebet. Ma délután megint elkezdett szivárogni a vér belőle és tompán, de fáj a fog helye, ráadásul a halántékba sugárzik.. Holnap megint mehetek :(
5.
Írtam, hogy ezt komolyan kell venni.
Nem szedsz olyan tápkieget, ami befolyásolja a véralvadást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!