Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogfájás mellékhatása ?

Fogfájás mellékhatása ?

Figyelt kérdés
Pár napja kegyetlenül fáj a fogam de mellé erős szíverés,hányinger,erőtlenség párosul. Ez lehet a fogfájás miatt? Még egy pár nap míg dokihoz kerülök ezért érdeklődöm itt.

2024. máj. 22. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A sürgősségi ellátás is pénzbe kerülne?...
2024. máj. 22. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hat,pedig kéne valami ügyelet! Tényleg nem játék. Lehet egy antibiotikum is segít átmenetileg, sőt, valószínű szükséged lenne rá.

Nem tudom,hogy működik Svájc,tudom hogy nem EU de az EU országaival gazdasági és egyéb együttműködési megállapodások vannak érvényben, az e.ü. ellátásra nem tudom, van-e ilyesmi, de ha nem látnak el,annak is utána kéne nézni,nem tud-e receptet felirni a hazirovosod külföldre (nem,én sem hiszem hogy van ilyen, de hátha.). Antibiotikum!! (Pedig nagyon ellene vagyok, de ebben az esetben valószínűleg az ügyeleten is azt kapnál. Meg kell előzni azt a szepszist)

2024. máj. 22. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 Svájcba igen. Nem EU-s. Mégha EU-ba lenne akkor TB alapon ellátják, ha van kártyája de mivel sofőr biztos van.
2024. máj. 22. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérj váltást a cégtől azt gyere haza miharabb. Addig meg tunkold a fájdalomcsillapitót mást úgyse tehetsz.
2024. máj. 22. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elképzelhető. A lehető leghamarabb menj el vele orvoshoz, mert a fog nem játék. Én is így voltam nagyjából fél évvel ezelőtt, szóval tudom milyen mikor kegyetlenül fáj, és a fájdalomcsillapító sem hat (ráadásul nekem még fel is dagadt az arcom tőle)
2024. máj. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!