Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gennyesedés foghúzás után?

Gennyesedés foghúzás után?

Figyelt kérdés
Majd egy hete húzták ki a fogam, a sebbel gond nincs szépen gyógyul már lassan teljesen összeforr. Viszont elkezdtem tegnap óta érezni, hogy erős szag árad onnan. Ha belenézek a sebbe sárgás belül, mintha gennyes lenne. Ha visszamegyek a fogorvoshoz és esetleg ki kell tisztítani megtudja oldani a kis lyukon át, vagy szájsebészet lesz belőle?

2024. máj. 20. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Antibiotikumot kaptál?

Gócos volt biztos a fog és azért.

Ettél esetleg valami olyat, ami belemehetett?

Fogdokihoz vissza mész és hátha ki tudja tisztítani.

2024. máj. 20. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Vegyél Cataflamot a gyógyszertárban addig is

Szedd maximális adagban!

2024. máj. 20. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neg nem kéne mindenféléket beszedni. Arra speckós antibiotikum való. Nagyon nem játsk csak úgy beszedni rá bármit. Balterium okozza es antibiotikum kell rá, de még az sem mindegy, hogy melyik.

Holnap már van doki és mivel alarm tüneted van időpont nélkül fogadnia kell.

2024. máj. 20. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat a helyesírasi hibákért, gyorsan írok, ez a vége😃
2024. máj. 20. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, holnap mindenképp megyek!
2024. máj. 20. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Jobbulást.

Nemrég jártam ebben a cipőben.

Csak nekem nem gennyesedett be a húzas után, mert antibiotikumot kaptam, viszont míg ki nem szedték a gócos fogat szépen ráhúzódott a torokmanduláimra. Azóta azok is gócosak. És állandóan beteg vagyok. Ki fogják műteni azt is.

Ezért írtam, hogy inkább doki. Ezek a szajüregi bacifertőzések egyrészt sunyik, másrész sok bajt okoznak.

2024. máj. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!