Mit csináljak, mindig ugyanott felreped a nyelvem de utána begyógyul és újra és újra ismétlődik? .
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 18:10
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy térképnyelved van. Ha igen, azzal sajnos nem lehet mit tenni.
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg orvostól.Van pár ötletem,de nem hiszem,hogy segítene sajnálom.Interneten se találtam semmit:s
3/8 anonim válasza:
Térképnyelv?Na ne röhögtess ne keserítsd el.Biztosan van rá valami gyógyszer,kúra... tényleg menj el orvoshoz.Remélem jobb lesz.Majd írd meg mi volt.Ja és ne egyél semmi olyat ami felszakíthatná.Még orvoshoz nem mész.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Most már tényleg az lesz,hogy elmegyek orvoshoz hát ha kapok valami gyógyszert vagy ilyesmit.
Aztán megírom,hogy mi volt a baj és mi lett a megoldás rá.
2010. okt. 29. 14:41
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem megírni,hogy ilyenkor fáj is. :(
2010. okt. 29. 14:43
6/8 A kérdező kommentje:
Utána néztem a "térképnyelvnek" de nekem ahogy már írtam mindig ugyan ott jelenik meg.
A térképnyelv pedig mindig máshol.
2010. okt. 29. 14:46
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy tényleg B-vitamin hiány mert beszokott görcsölni a lábam és arra is azt mondják.
2010. okt. 30. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!