Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak, mindig ugyanott...

Mit csináljak, mindig ugyanott felreped a nyelvem de utána begyógyul és újra és újra ismétlődik? .

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy térképnyelved van. Ha igen, azzal sajnos nem lehet mit tenni.
2010. okt. 28. 18:49
 2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg orvostól.Van pár ötletem,de nem hiszem,hogy segítene sajnálom.Interneten se találtam semmit:s
2010. okt. 29. 13:37
 3/8 anonim válasza:
Térképnyelv?Na ne röhögtess ne keserítsd el.Biztosan van rá valami gyógyszer,kúra... tényleg menj el orvoshoz.Remélem jobb lesz.Majd írd meg mi volt.Ja és ne egyél semmi olyat ami felszakíthatná.Még orvoshoz nem mész.
2010. okt. 29. 13:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Most már tényleg az lesz,hogy elmegyek orvoshoz hát ha kapok valami gyógyszert vagy ilyesmit.

Aztán megírom,hogy mi volt a baj és mi lett a megoldás rá.

2010. okt. 29. 14:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem megírni,hogy ilyenkor fáj is. :(
2010. okt. 29. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Utána néztem a "térképnyelvnek" de nekem ahogy már írtam mindig ugyan ott jelenik meg.

A térképnyelv pedig mindig máshol.

2010. okt. 29. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Vaószínűleg B vitamin hiány.
2010. okt. 30. 16:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy tényleg B-vitamin hiány mert beszokott görcsölni a lábam és arra is azt mondják.
2010. okt. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!