Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kattogó állkapocs?

Kattogó állkapocs?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nekem olyan problémám van már 2023 szeptember óta hogy az állkapcsom kattog, és az állkapocs mozgatásom is korlátozott azaz szájzáram van. Voltam fogorvosnál ott kaptam estére fogvédőt, ha esetleg csikorgatás lenne az oka, most jelenleg fizió terápia kezelés alatt állok, ott feladatokat kaptam az állkapcsom javulása elősegítéséhez, majd 2 hónap múlva kell vissza mennem de ez a jelenség egyik napról a másikra jött elő és van hogy nagyon intenzíven szokott fájni. Fogorvosnál megröntgenezték a röntgen nem mutatott ki semmit. Valakinek hasonló?

máj. 3. 23:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, nekem bruxizmus okozza, de nekem elsúlyosbodott, utana migren lett minden reggel, es a hatsó örlő fogaim körül fennt begyulladt a foghús a nyomástól. Borzasztó. Sok szressz volt az utóbbi időben es sajnos éjjel alvás közben efelől nincs kontrollom.

A fogvédőtől hanyingerem van nem bírom. Mar csak a nyugtató segít

máj. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!