Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Kérdező, szinte biztos, hogy ha ma valóban gyökérkezelte, akkor nem tömte volna be. Gyökérkezelés után napokig vissza kell járni további kezelésekre és csak utána tömik be.
Nem lehet, hogy "csak" belefurkált? És vagy elszúrta, de az is lehet, hogy a megbolygatott idegek kezdtek el fájni és majd lecsillapodnak.
Hát, egyes, nekem novemberben volt gyökérkezelés, gyulladt foggal. Gyökérkezelte, nyitva hagyta, 1 hét múlva találkoztunk újra, akkor kitisztította és végleges tömést kaptam. Megjegyzem, februárban is még fájt, majd fokozatosan elmúlt, de mindenféle löttyöt rányomtam (Corsodyl, Gengigél, Glycosept, kamillatea, Cataflam). Áprilisban most a röntgen nem mutatott semmit, és már nem is fájt. Magánfogászat volt. Szerintem manapság nincs már ez, hogy az ember heteken át visszajárkál, hacsak valamiért nem különösen indokolt, nekem is lehet jobb lett volna.
Kérdező, viszont gyógytömést éppen kaphattál. Elképzelhető, hogy azt sem bírod. Sajnos az sem kizárt, hogy a gyökérkezelés nem volt sikeres, és maradt még ideg a fogadban. Én a saját hibáimból tanulva - ha megyek még valaha gyökérkezelésre, mert szerintem inkább a jövőben kihúzatom - csak mikroszkópikus gyökérkezelésre megyek.
Tud ilyenkor fájni. A gyökérkezelés legalább három alkalom, mire végleges tömést kap az ember. Mondd el, hogy fájt, lehet kell még egy plusz tisztítás.
Menj vissza, amikorra hívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!