Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi ideig lesz érzékeny/med...

Mennyi ideig lesz érzékeny/meddig fog fájni a lecsiszolt fog a korona alatt?

Figyelt kérdés
Nekem pár napja van koronám és ez egyik lecsiszolt fog fájni szokott.Folyamatosan szednem kell a Flektor porokat, attól teljesen elmúlik.Még akkor is megfájdul ha valamin felidegelem magam pl. veszítek egy játékban stb. Mennyi idő mire megnyugszik a fog? Már kitett idegileg,a körmömmel szurkálom a homlokomat amikor megfájdul.... nagyon rossz basszus.Ha tudtam volna hogy ilyen esküszöm meg se csináltattam volna a fogaimat...

2024. ápr. 23. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ilyen. Ha felrakják, még max aznap fájhat, de napokkal is utána nem, akkor vagy a fog nincs jó állapotban, vagy rossz a korona, vissza kell menni.
2024. ápr. 23. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Várok max egy hetet ha nem javul akkor irány vissza...ja és folyamatosan nyáladzok.Tiszta vicc
2024. ápr. 23. 18:21
 3/5 anonim válasza:
Én is ma kaptam koronát, az elsőt életemben. Nekem vérzik is, ha erősebben ráharapok. Az orvos szerint minden jó volt. Én is max. egy hetet várok, utána szerintem kihúzatom az egészet a francba. Pedig drága volt, de én sem bírom ezt. Nekem viszont az ínyem fáj, eleve az fájt a koronaelőkészítés után is. Próbálj használni Gengigélt, Corsodylt, Glycoseptet, kamillateát. Én ezekkel próbálkozom.
2024. ápr. 24. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi lett végül 3as és kérdező?
2024. jún. 18. 21:57
 5/5 anonim válasza:
Kicsit megkésve válaszolok: megmaradt a fogam. De hogy mennyit szenvedtem én a koronával.... Egy rágófogért biztos nem fogom ezt még egyszer végigcsinálni. 120 000 Ft volt a korona, de akkor előtte még a gyökérkezelés is, plusz a rengeteg egyéb kiegészítő (Gengigél, Corsodyl...)... Én persze magánba mentem, de sajnos a kerületi SZTK negatív tapasztalatai miatt. Annyi, hogy így 1 év távlatában is olykor azt érzem, hogy kissé mintha magas lenne. Viszont, csiszolni lehet belőle, csak persze ésszel kell, mert vissza nem nő, én meg még egyet biztos nem csináltatok.
jan. 17. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!