Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogbeültetés. Minden érdekel,...

Fogbeültetés. Minden érdekel, mennyibe kerül, mennyi ideig tart, mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Gondolkodom a fogszabályozón, de azt mondta a doki, hogy lehet, hogy a gyökérkezelt fogam nem fogja kibírni. Akkor utána vagy fogbeültetés vagy a mellette levő egészséges fogat is le kell köszörülni. Az előbbi jobban tetszene. Kerestem a neten erről, de csak magánklinikák oldalait találtam, horror összegekkel. TB ezt nem támogatja? Mennyire fáj? Mennyi ideig leszek fog nélkül? Valami olyasmit is írtak, hogy 6 hónap a gyógyulási idő. Ez mennyire végleges megoldás? Írjon, akinek van ilyenje.
2010. okt. 27. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem baleset miatt kellett korona tavaly. Fogbeültetést akartam, a fogorvos nem csinálta meg. Magándoki volt pedig, és több, mint 100.000Ft lett volna. Azt mondta, hogy megcsinálja a koronát, az sokkal jobb. 75.000Ft volt a korona. Én mindenképen beültetést akartam, de lebeszélt róla, pedig ő is jobban járt volna vele. Kíváncsi lennék, miért...
2010. okt. 27. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Koronát csak akkor lehet, ha még megvan a foggyökér. Nekem az sem fog megmaradni, ha minden igaz. Én csodálkoztam, hogy a doki felhozta mint opciót, nem is hallottam róla. Akkor nálatok is jó drága. Én magánklinika honlapján láttam 160.000-ért. Egy fog. Hát elég durva.
2010. okt. 27. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, miért ragaszkodsz a fogszabályozóhoz, ha rámehet két fogad is....
2010. okt. 27. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Mit lehet ezen nem érteni? 1 fog megy rá, meg egy korona. És az egész fogsorom szép, egyenes lesz. Szerintem abszolút megéri. Valaki értelmes választ? Nem csak kritikát?
2010. okt. 27. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! nekem nem minden foga alatt van gyökér, és mégis lebeszélt a doki, pedig, mint írtam, jobban járt volna ő is a beültetéssel. 3 koronám van, abból 2 alatt van gyökér, mivel a 3. kitört, és ki kellett vésni a gyökeret.

Valami gáz lehet azzal a beültetéssel, ha már a doki sem akarja megcsinálni... Csak megjegyzem, hogy a város legjobb magándokija volt.

2010. okt. 28. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet, mert nekem elég horrorisztikusnak tűnt. Szerintem nem biztos, hogy mindenkinek bírja a szervezete, hiába platina foggyökér. A spiráltól is van akinek petefészek gyulladása lesz. Lehet, hogy azért necces az a 160 ezer ft.
2010. okt. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!