Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogbetömés után, mi az a fény...

Fogbetömés után, mi az a fény amivel a fogorvos megvilágítja a fogam?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy UV fény, amin van egy led, ami vagy piros, vagy zöld. Mit jelent, ha az egyik, illetve a másik fény kezd világítani?
2010. okt. 26. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A tömőanyag erre a fényre köt meg. Én még nem tapasztaltam színváltást.
2010. okt. 26. 23:20
 2/3 A kérdező kommentje:

hat igazabol azert kerdem, mert nekem betomte, es amikor ravilagitott, 3 alkalommal is pirosat jelzett a keszulek es sipolt. mindegyik alkalom kozott megnyomkodta, de aztan vegul ugy jottem el, hogy zolden nem vilagitott a led.

pedig ott ultem vagy 10 percig a tomes utan, de nem kotott meg. lehet, hogy azert mondta azt hogy, ha lehet még pár ora hosszaig ne egyek?

2010. okt. 26. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A sípolás csak az időt méri. Biztosan megkötött az esetedben is, mivel ez nem személyfüggő. Azt, hogy ne egyél az érzéstelenítő miatt mondhatta.
2010. okt. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!