Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogam nő ott ki? :S

A fogam nő ott ki? :S

Figyelt kérdés

szóval hát,eléggé bonyolult a gondom de eléggé fontos is.. :S

pár napja iszonyúan fáj néha a fogam néha az egész fogsorom..

szóval ma voltam fogorvosnál betömte az egyik rossz fogamat mivel az előtte tömve volt,de állítólag nem viselte a fogam és tett bele egy "gyógytömést".Ez az egyik nagyőrlő fogam.Viszont nagyon fájt a pontosan felette lévő fogam is,azthittem lyukas de az orvos mondta hogy annyira rossz volt a fogam hogy valószinű attól fájdult meg a másik fogam is.És mióta itthon vagyok elviselhetetlenül fáj a fogam,fáj a tömött is de a felette lévő is.Ami aztán átterjedt az egész baloldali felső fogaimra és az ínyemre.Aztán arra lettem figyelmes hogy 26 fogam van (13 éves vagyok) és ugyebár nincsenek bölcsesség fogaim tehát 28nak kellene lennie.És megnéztem és a felső fogsoromnál a metszőfogaimtól számolva 3 van (kisőrlő,nagyőrlő) lent viszont 4.. és nem lehet hogy ettől fáj annyira néha az egész bal oldali ínyem és fogazatom+az utolsó fogamnál egy hatalmas dudor van! és ha megnyomom kemény.. :S De a fogrovos szerint ott nem fogam nő..

Ez lenne tehát a lényege kicsit hosszan fogalmaztam meg,itt csak az lenne a lényege hogy a fogam nő ott ki?? :S

Ha megértetted örélnék ha tudnál segíteni..

2010. okt. 26. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hu!!!Hát nem vagyok fogorvos, de nem véletlenül ott nő a bölcsi fogad.Az pedig piszokul tud fájni. A lányomnak alig tudott kibújni a bölcsi foga, csak dudorott az innye, elment fogorvoshoz, aki egy kicsit bemetszette az inyt,csak úgy tudott kibújni.
2010. okt. 26. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:
bölcsesség fog?! :O neeem,neeem,hisz amint írtam 13 éves vagyok nagyon korán lenne,és épp az az hogy most 26 fogam van,és esetleg nő ki még egy ott a bölcsesség fogam előtt,ez érdekelne.. viszont a fogorvos szerint nem azmiatt fáj.. és nem tudom mitévő legyek :(
2010. okt. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!