Az normális ha a fogaim miatt nincs önbizalmam? (többi lent)
Szóval fogtorlódásom van ami miatt nagyon össze vissza állnak a fogaim. Egyébként se szeretem az arcom, de a fogaim még jobban rontják az összképet. Mosolyogni képeken sose mosolygok (azt se szeretem ha fotóznak mert nem szeretem az arcom meg a testem se, de ez más tészta) amúgyis csak úgy hogy a fogaim sose látszódjanak, nevetni is csak úgy nevetek hogy a kezem a szám elé teszem hogy eltakarjam a fogaimat.
Sajnos anyagilag úgy állunk hogy egy több százezres fogszabályzót nem tudunk megengedni magunknak, szóval ez nem opció.
Amúgy lehet hogy hülyén hangzik de szerintem a szociális szorongásom is ettől alakult ki.
Valami tipp esetleg hogy mit kezdjek ezzel?
16/L

nem kifogast kell keresni, meg elfogadni egy xar helyzetet, hanem megoldani.
tessek elmenni nyari munkara, vagy barhova, osszerakni es megcsinaltatni a fogaidat.
nem csak esztetikai, de egeszsegugyi problema is lehet belole, ami miatt kesobb nagyobb (es dragabb) problema is lehet, ha pl nem fersz hozza, nem tudod rendesen tisztitani pl a torlodott fogakat.
a szep, rendezett fogsor nem hiusag hanem alap (kellene, hogy legyen).
ami zavar es amin lehet valtoztatni, azon kell is. Ami nem valtozthato, na azt kell elfogadni :D testmagassag, borszin, szeplo, labmeret, sorolhatnam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!