Fogfájással lehet várni hónapokat, mielőtt orvoshoz megyek?
Az egyik jobb alsó fogamban érzek fájdalmat, de leginkább csak akkor ha a fogkefével dörzsölöm fogmosás közben. Úgy egy hete kezdődött. Azt nem mondanám, hogy minimális fájdalom, de nem is a legelviselhetetlenebb.
Külföldön élek, és itt nincs fogászati biztosításom, csak síma, az pedig nem fedezi. Tehát cakumpakk nekem kellene fizetnem. A fogászati biztosítás pedig csak januártól köthető, tehát idénre már nem lehetséges. Odahaza szoktam elmenni fogorvoshoz, mert otthon jóval olcsóbb. (Itt, ha mondjuk gyökérkezelés szükséges, az 600-800 euróba is kerülhet.) Legközelebb augusztusban látogatok haza. Lehetséges, hogy addig nem fog tovább romlani vagy elkezdeni jobban fájni?
10: 16 éve élek kint. Nem gondoltam ilyesmire, mert alapvetően jók a fogaim, nem vagyok rákényszerülve, hogy évente fogorvoshoz jártak, eddig mindig otthon mentem el, amikor éppen úgy adódott, hogy szükséges volt.
Végül elmegyek itt a héten, intéztem időpontot, az alapvizsgálat 95 euró lesz. Megvizsgálnak, elmondják mi a gond, mibe kerülne az ellátás, és majd a mondott összeg alapján eldöntöm, hogy rááldozok vagy azt mondom, hogy "Kösz, de kösz nem!" és eljövök. És akkor megpróbálom kibírni augusztusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!