Milyen szajvizt hasznaljak?
olyan szajvizt keresek ami segiti az inyem gyogyulasat mert most pl a semmibol elkezdett verezni.
tegnap voltam fogko eltavolitason, elotte listerinet hasznaltam de most utana olvastam es ugy tudom nem a legjobb ez sem.mit kene hasznalnom?
“semmibol elkezdett verezni.
tegnap voltam fogko eltavolitason”
Tehát nem a semmiből kezdett vérezni, hanem a fogkőleszedéskor valószínűleg megsérült az ínyed. Pár nap és begyógyul.
Ha továbbra is vérzik, akkor használj heti pár alkalommal Paradontax fogkrémet. Én úgy szoktam, h reggel Sensodyne, este Paradontax. Ha sokáig nem múlik, akkor meg fogorvos.
Szájvíznek alkoholmentes Listerin teljesen jó.
tehat akkor normalis ha semmit nem csinalok es magatol elkezd verezni?(egyebkent azota se allt el a verzes,bar enyhult sok oblogetes utan)
nem tudtam, mivel most voltam eloszor fogko eltavolitason es a fogorvosom nem mondta h mire szamitsak utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!