Fogínysorvadás ellen milyen fogkrémet, szájvizet használjak?
Figyelt kérdés
Szedek 1000mg c vitamint, minden nap mosok fogat 2x, fogselyem este, nem dohányzom, 25 éves vagyok, nagyon csúnya már :/2021. ápr. 17. 14:25
1/4 anonim válasza:
A fogselyem nem segít. Meg a fogkrém meg a szájvíz sem.
25 évesen ez elég korai még. Ősöknek nem volt ilyen baja?
2/4 anonim válasza:
Nekem a vitinne kapszula és a Philips sonicare fogkefe mentette meg a maradék inyem. Előtte állandóan gyulladásban volt kint van kb az összes fognyakam. Most meg a fogorvos is meglepődve kérdezi mit csinaltam h ilyen jo lett a helyzet
3/4 anonim válasza:
Turbózni kell a szájhigénét. Fogköztisztításra igenis szükség van (fogselyem vagy fogköztisztító kefe).
Fogkrémből legjobb a parodontax, illetve félévente a fogkőleszedés után egy 2 hetes corsodyl kúra.
Kérd meg a fogorvosod, hogy tanítsa meg a helyes fogmosási technikát, vagy ha ez nehézkes, ilyen esetben érdemes elektromos fogkefébe beruházni, mert az elvégzi helyetted a szükséges finommozgásokat.
4/4 A kérdező kommentje:
1 :nem vagyunk valami jó genetikaban ilyen téren... nővérem 30 feletti, neki is már elkezdődött
2021. ápr. 18. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!