Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet ez fehér valami, ami...

Mi lehet ez fehér valami, ami a garatnyúlványom mellett néha kialakul?

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta, hogy tüszös mandula gyulladás, de azóta már kétszer is újra kialakult. Az orvos gargarizálót írt föl rá, ettől másfél hét múlva elmúlt. Azóta ahogy kialakult először gargarizálástól esett ki egy nagy darab fehér valami, ma pedig kinyitottam a szám és erőltettem a belső száj izmaim és ennek hatására kiesett az a fehér valami, sőt, most két valami esett ki, olyanok, mint két szem tarhonya és zsepivel ahogy megnyomtam, nem lehetett szétnyomni, olyan kemények. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet ez?
2009. jan. 4. 18:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ok, akkor már mindent értek:)
2009. jan. 6. 21:07
 12/12 anonim válasza:
Ez krónikus mandulagyulladás, a gégészek, akiknél voltam, azt mondták, hogyha ilyen jön gyakran a mandulából, akkor az azt jelenti, hogy többet árt a mandula, mint használ, és már nincs védekező szerepe.
2011. márc. 15. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!