Nagyon fáj a fogam és nem tudok aludni, mit tegyek?
A napokban nagyon elkezdett fájni a fogam van hogy csak úgy random amikor reggel felkelek vagy napközbe de aztan elmulik felora mulva de amikor este fele eszek valamit nagyon elkezd fájni van hogy hátúl az utolso vagy az utosló előtti vagy elől a kapa fogamtol a 3dik de ez mind baloldalt alul es nem tudom igazan melyik holnap felhivom a fogorvost idopontert de az meg egy het szinte es veszek be gogyszert de az sem nagyon hat, küldök képet a fogamról hogy néz ki, de amugy nem tudom melyik faj akkor lehet csak egy fogam faj es az hat ki a tobbire vagy nem tudom majd a fogorvos megutogeti es megtudjuk de hat addig az sok ido es amugy nem is tudom most ebben a pillanatban olyan inkabb mintha az inyem fajna amikor fogat mosok akkor nagyon elkezd verezni az inyem es faj szoval évek óta ritkán mosok fogat inkabb csak minden nap oblogetem, tudom most letamadtok hogy “mi? Ez nem mossa a fogat?” De ez van, mit tegyek?
Itt egy kep rola
Az fog is vérezni. De ne piszkàld.
Fontos, hogy ott képződjön úgynevezett vérdugó. Később se piszkàld, mert nem fog gyógyulni rendesen és többel kötöd be.
Melyiket húzták ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!