Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogkőeltávolítás fáj?

Fogkőeltávolítás fáj?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés, de ez lesz az első alkalom, hogy eltávolítják a fogkövem. Nagyon feszíti már a fogínyem, pedig nem sok a fogkő..

Ami inkább zavar, hogy sokan mondták injekciót kaptak ebben az esetben, hogy ne érezzenek semmit. Lehet kérni ilyenkor, hogy ne szurkáljanak a számba és ne érzéstelenítsenek?

Az asszisztens a következő hónapra adott időpontot, lehetséges addig elviselni a fognyakfájdalmat? Corsodylt használok 2 hete, de már semmit nem ér.😀

2024. febr. 5. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
fogkőeltavolitas kicsit kellemetlen de nem faj egyebkent.
2024. febr. 5. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem fáj, nekem csak nagyon viszketett, míg csinálta.
2024. febr. 5. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Dehogy kell injekció. Olyan, mintha a figpiszkálóval kicsit erősebben nyúltál volna oda.

Utána 1 napig meg olyan, mintha ettél volna valami nagyon ropogósat vagy fűszereset, amitől egy kicsit érdesebb érzés.

2024. febr. 5. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
fura hangja van de nem fáj. nyugi
2024. febr. 5. 15:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)
2024. febr. 5. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Hát nekem fájt. De a doki fel sem ajánlotta, hogy ad rá valamit, "kicsit kellemetlen, de ezt el kell viselni" jeligére.
2024. febr. 5. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Kellemetlen, de egyáltalán nem fáj. Nekem sajnos voltak komolyabb fogászati beavatkozásaim is, gyökérkezelés, szájsebészeti műtét(felvágták az ínyemet), és azok se fájtak, csak kellemetlenek voltak. Egyébként az injekció sem fáj.
2024. febr. 5. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Nekem több volt mint kellemetlen, főleg utána még 1-2 óráig. Nem kellemes, de kibírható.
2024. febr. 5. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is fájt, nagyon. Fognyaki problémára semmit nem csináltak, vagyis méreg drága lézeres kezelést ajánlottak, amit félévente kell megismételni.
2024. febr. 5. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Leginkább unalmas + egy kicsit kellemetlen. De én szeretem azt az állapotot, amikor leszedi. Korábban be szokta kenni az ínyemet érzéstelenítő zselével, de én semmi különbséget nem tapasztaltam.
2024. febr. 5. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!