Veletek történt már ilyen? Többi lent.
Fogorvoshoz mentem volna időpontra fogkkőleszedésre a mai napon. Nagy nehezen tudtam hozzájuk időpontot foglalni, két napig próbáltam őket elérni és mintha felvették volna a telefont aztán gyorsan lecsapták volna.. Aztán a sokadik alkalommal végre sikerült elérni őket. Normálisan beszéltem velük, pedig lett volna okom panaszkodni. Tudom, hogy túl terhelt az egészségügy, emiatt megértem, ha nehezen lehet elérni őket. Aztán ma elérkezett a várva várt időpont. Időben oda mentem, erre akkor szembesültem, hogy egy kis fecnin ki van írva a doktornő nem rendel pont 26-29-e között. A leg alapabb lett volna kiírni a honlapra ezt az információt. Azt már nem is írom, hogy akinek erre az időszakra volt időpont egyeztetve azt értesíteni kellett volna a változásról és talán egy új időpontot egyeztetni, mert valamiért akart menni hozzá a páciens.
Vagy rosszul gondolom?
A munkát direkt úgy szerveztem, hogy minden klappoljon, direkt délutánba kértem magam, hogy ott tudjak lenni 8:30-ra és ne szabadságot kelljen kérnem miatta vagy késsek a munkából.
Pedig pont azon gondolkodtam, hogy magánba megyek ezek után. Sok ismerőstől pozitív megerősítést kaptam róluk. Nagyon ki borító, hogy simán megcsinálják ezt magánban is ezek szerint.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!