Megéri így kiműttetni a bölcsességfogakat?
Leírtam, hogy két fog nincsen kint, ùgy elég nehéz lesz bármit is hùzni ugyebár😁
Kedves 2! Te meg ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésre, akkor inkább tartsd meg a véleményed! Te nem tudod, hogy mi valós félelem és mi nem. Nem tudod hogy hogyan reagál a szervezetem gyógyszerekre. Vagy tévedek? Akkor hogyan gondolod megítélni, hogy hipochonder vagyok vagy talán jogos a félelmen mert én ismerem a testem.
Hosszútávon jobban jársz, ha kihúzzák, hidd el.
Nem lesz front érzékeny mindenkinek, ne aggódj.
Írj nyugodtan, ha van kérdésed, 3 bölcsességfogam húzták ki, de nem egyszerre. Férjemnek kettőt műtöttek ki egyszerre. El tudom mesélni, hogy történik a húzás, a felépülés. Altatásról is van tapasztalatom, csak nem foghúzáshoz, 3 másik féle műtétem volt, ahhoz kellett.
Felírnak majd antibiotikumot, fájdalomcsillapítót a foghúzás helyére, mert sajnos fájni fog utána a helye. Szedj probiotikumot az antibiotikum mellé. Pár napig be lesz dagadva. Érdemes szabadnapot kivenned, ne dolgozz utána.
Előfordulhat hőemelkedés, láz, ez normális, a foghúzás egy sokk a szervezetnek.
Öblögetned kell majd, például Corsodyl, Curasept, gyógyszertárban kapható. Listerin meg társaival tilos öblögetni.
Ha nem felszívódó varrat, akkoe vissza kell majd menned varratszedésre, az gyorsan megvan, pár perc, nem fog fájni, csak egy pillanatra kellemetlen.
"Kedves 10! Te is nyugodtan tedd oda a rosszindulatot ahova akarod! "
Nem volt semmi rosszindulat. Reagáltam a folyamatos frusztrált feleselésedre, miközben beismertem, hogy tévedtem, mert gyorsan olvastam.
Egyébként miért nem mosod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!