Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Megúszható a fogorvos ???

Megúszható a fogorvos ???

Figyelt kérdés

Arról van szó ,hogy volt egy tömött fogam kiesett belőle a tomes és letört a fogamból is egy elég nagy darab ..

Nem mentem vissza egyből orvoshoz húztam amíg tudtam …Felépítette a fogam majd vissza betömte …(gyökérkezelt )

Azonban begyulladt közben az inyjem gennyes lett .

Szedtem gyulladáscsökkentőket hála istenek kifakadt a hólyag és úgy tűnik ,hogy lemenőben van a gyulladásom de ugye nem fog visszatérni ???

Nagyon utalok fogorvoshoz járni többet között azért mert nagyon szar genetikam van ilyen teren és kaptam már hideget meleget fogorvosoktól párszor sikerült már nekik megkínozni …Nyilvan nem szándékosan segítőkészség van bennük de akkor is rosszul vagyok már a gondolattól is ,hogy oda menjek

2024. jan. 15. 03:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj vissza most amikor nem ordítasz a fájdalomtól. Ha nincs semmi teendôje a dokinak, csak belenéz a szádba, kezetráztok ès hazamész. De ha ujból begyullad, sokkal rosszabb lesz kezelni.
2024. jan. 15. 04:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el! Minél hamarabb elmész, annál kevésbé lesz szar.
2024. jan. 15. 06:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el, hidd el, jo lesz. Nézz utána a neten, hogy ki az, aki szimpatikus, ha nincs sajátod
2024. jan. 15. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!