Bölcsességfog műtét. Mi segítheti a gyógyulást?
Figyelt kérdés
Hamarosan ki lesz műtve mind a négy bölcsességfogam. Nagyon félek. Szinte semmi nem lett elmondva nekem. Kaptam a műtét utánra kortizont, antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót. Ne egyek semmi keményet, kb ennyi. Valószínűleg semmit nem fogok tudni enni, még a számat se kinyitni. Az érdekelne, hogy van e valami szàjvíz, ami segíti a gyógyulást? Hogy tudok majd fogat mosni? Van e bármi amivel segíteni tudom a gyógyulást és csökkenti a szenvedésem? Ùgy vagyok vele, hogy bármit megvennék, ami segíthet ezt az egészet átvészelni.jan. 13. 12:59
1/6 anonim válasza:
Egyben a négyet? Nem vállalnám be, pedig akartam altatásban. Pár napig be lesz dagadva az arcod, fáj és szívószállal tudsz maximum szürcsölni valamit. Utána jobb lesz, de ha szájzárad lenne, vagy hasonló, menj vissza!
2/6 anonim válasza:
Mind a négyet nem műtik ki egyzerre.
Aki igen, azt az orvost AZONNAL hagyd ott, mert szakmailag egy kontár.
3/6 anonim válasza:
Általában csak az egy oldalon lévőket műtik, húzzák egyszerre.
4/6 A kérdező kommentje:
Külföldön élek és itt lesz csinálva a műtét. Nekem ez így jobb, mert egyszerre tùl vagyok rajta. A szervezetnek nem kis megterhelés az altatás se, és legalább így egyszer kell azt is kibírnia.
jan. 13. 13:23
5/6 anonim válasza:
Van olyan itthon is, hogy négyet, állami és magán ellátásban is. Az ilyet altatásban végzik úgy tudom. Régen én is ezt akartam, aztán rábeszélt a fogorvos, hogy tartsam meg őket, összetolta a fogaimat, lyukasan nőtt ki 2, a többi nem tud.
6/6 A kérdező kommentje:
Én több fogorvosnál is voltam, de mind azt mondta, hogy muszáj kiszedni őket. 2 éve halogattam, mert nagyon félek. Volt egy időszak amikor minden hónapban begyulladtak, aztán nagyon sokáig nem. Most december óta minden fogam fáj, mert nyomja őket. Most sajnos már elkerülhetetlen, hogy kiszedetessem őket😔 A másik dolog, hogy nagyon sokat vagyok beteg, amit szintén okozhatnak a fogak.
jan. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!