Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az mennyire gáz hogy én napi...

Az mennyire gáz hogy én napi 1x mosok csak fogat, úgy hogy fogszabályzóm van? 13. éves vagyok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon. Miért nem mosod gyakrabban?
2010. okt. 22. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon! amikor fogszabit hordtam, a doki külön felhívta rá a figyelmemet, hogy MINDEN étkezés után fogat kell mosni fogszabi mellett, mert könnyebben megreked a fogak közt az ételmaradék és így gyorsabban szuvasodik. Ha nem kezded el gyakrabban és alaposan mosni a fogad, minden második fogad lyukas lesz, mikor leszedik! Szedd már össze magad!
2010. okt. 22. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
2.válaszoló összefoglalta a lényeget: ilyenkor még gyakrabban kell az átlagosnál! Tehát min. 3-szor moss fogat, mert akkor nem lesz mit szabályozni azoknak a fogszabályozóknak:)
2010. okt. 22. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Naaagyon! A többiek már leírták a lényeget.

Amúgy melyiket hagyod ki a reggelit vagy az estit?

Mert ha az estit, akkor még gázabb, ha a reggelit, akkor bocsi, de igénytelen lehetsz.

2010. okt. 22. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
az estit szoktam kihagyni. és akkor ezekszerint minden étkezés után kéne?nekem kiskoromban úgy tanították hogy naponta kétszerkéne.
2010. okt. 23. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyuszikám, akkor legalább 2x mosd meg a fogad naponta! Vagy ha erre nincs lehetőséged (bár miért ne lenne), akkor inkább este mosd, most az elképzelhető legrosszabb módon cselekszel!

Bár én fogszabályzó nélkül is minden étkezés után mosom őket, mert azt szeretném, hogy jópár év múlva is a sajátomat moshassam...

25/L

2010. okt. 23. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Este mindenképp mosd meg, és utána már ne egyél!

Én általában 3x mosok fogat 1 nap, de van, hog 4x is. És fogselymet is használok, mert nem szeretném, hogy a szépen sorba rendezett fogaim elkezdjenek szuvasodni.

2010. okt. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!