Mit tegyek gyermekem fogával? (hosszú lesz)
Szegeny kisgyermek. Ha megtudod fizetni akkor feltetlen fordulj egy maszek orvoshoz. Megertelek, hogy mi lenne....,
igen nagyon szomoru eset, a masik az, hogy rontgen nelkul egy ilyen beavatkozast nem is lehetne elvegezni, de amig a gyulladast meg nem szuntetik addig hozza sem lehetne nyulni ehhez a beteg foghoz.
En elvinnem a gyermekemet privathoz!
Én is azonnal maszekhoz vinném, illetve esetleg még vissza mennék a szájsebészetre. Mivel ugyanazzal a problémával mész vissza, amire volt beutalód, nem kell megint papír. Ha hajlandóak kihúzni - szerintem ha szépen elmondod, milyen fájdalmai vannak, és hogy te kéred a húzást, valószínűleg ennyi herce hurca után megteszik -, akkor jó. Ha nem, vidd maszekhoz.
Mindent megpróbáltál, amit az sztk-n belül lehet, ők ennyire voltak képesek ... emberileg is, sajnos, bár ki kell hangsúlyozni, hogy nem mindegyik sztk-s orvos ilyen állat. Hogy mer egy gyermekfogorvos dühbe gurulni, ha sír a kis páciens? Aki ezt a helyzetet nem tudja a helyén kezelni, az ne gyerekeket akarjon gyógyítani.
Velünk is volt egy ilyen gond, éppen 4 éves volt a kisfiunk, amikor az egyik alsó rágófoga begyulladt. Lyuk nem volt rajta, de az ínyén nőtt egy hatalmas fájó duzzanat. A fogorvos kifúrta a fogát (szegény kicsi sírt a fájdalomtól, ahogy a gyulladt fogát fúrták), de nem ürült rajta keresztül semmi, erre írtak fel antibiotikumot, ami szintén nem sokat használt. Elvittem egy maszekhoz, alá kellett írnom egy papírt, hogy én kérem a húzást és gond nélkül kihúzták. Az orvos azt mondta, hogy ha a saját gyerekéről lett volna szó, ugyanígy kihúzta volna, de a mai protokoll szerint nem ajánlhatják a szülőknek a tejfog eltávolítását csak legvégső esetben. Azonnal dőlt a sebből a gennyes vér, az orvos átmosta a sebet, írt fel gyulladáscsökkentőt és kész is voltunk. Már hazafelé mondta a kicsim, hogy kevésbé fáj, pedig akkor még biztosan zsibongott a húzás helye.
Jobbulást a gyermekednek!
Ezt a szemetseget!! A ferjem fogorvos es ilyen nincs, hogy csak felnottet tud ellatni. Rengeteg gyerek paciensunk van es nem kell oket lefogni!!
Remelem azota megoldodott a dolog, de ha nem, akkor irj! Csak Pesten tudok jo fogorvost, hozza elmehettek!
Én meg legalább a betegjogi képviselő felé jelezném a körzeti doktor hozzáállását.Azért tette meg,mert megteheti!Mert mindenki kiszolgáltatott neki a pénz miatt,és nem mernek tiltakozni!
Nehogy már súlyos ezreket kelljen fizetni,vagy 120 km-t utazni egy gyerek ellátásáért.
Bezzeg,ha a magánrendelésére mentél volna akkor lett volna ideje rátok!
Jobbulást a kisfiúnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!