Mennyire fájt a fogtömésed?
A fogtömés nem fáj. Max. amikor csinálják. ;)
Egyébként, szerintem a húzás nem fáj annyira mint a tömés... Sokkal kellemetlenebb, amikor fúrják a fogad, mint mikor kihúzzák.(Ez csak az én összehasonlításomon alapul :D)
Viszont tömés sokkal jobb, megéri kibírni, mert megmarad a fogad, ami nagy kincs!
attól függ hogy mekkora a lyuk.
olyan is volt már hogy (bár nagyon bírom a fájdalmat) érzéstelenítővel is azt hittem bepisilek, és könnyeztem
de olyan is volt már hogy érzéstelenítő nélkül csinálta, és meg se éreztem
én úgy jártam hogy kis lyuk volt, nem adott szurit, aztán elkezdte furni, hát azt hittem belehalok annyira fájt, és mondta hogy ahogy fúrta egyre nagyobb lett a lyuk. és kiderült hogy azért fájt nekem az a fogam amin egy icipici lyuk volt, mert alatta volt egy hatalmas.
na mindegy, amúgy nekem szinte az összes bevan tömve, mert mindegyik kilyukadt mert sajnos harapási rendellenességem van így nem tisztitják egymást és mindd kilyukadt. hát volt már olyan hogy 5 perc alatt érzéstelenítő nélkül semmit nem éreztem. meg volt olyan is hogy érzéstelenítővel mindent éreztem, pont az idegeket találta el mindig. még így éreztem hogy 2 másodpercenként eltalál egyet és még így elpattannak. borzalmas volt.
de most nem ijeszteni akarok bárkit is :) egy fájdalmas fogtömés legyen a legkisebb fájdalom az életben :D BÁRCSAK így lenne
Ha jó a dokid, akkor észre sem veszed. Nekem egyetlen egy tömött fogam van, de sem a fúrást, sem a tömést nem éreztem (egyedül az volt rossz, amikor fújta valami levegővel - nyilván nem levegő, hanem állítólag ózonnal fertőtlenítenek - de ez sem fájt, csak kellemetlen volt)
25/L
Nekem volt egy olyan lyuk aminel annyira fajt a furas hogy csillagokat lattam, pedig erzestelenitve volt de a hideg meg a furo "szele" erte az idegeket. Borzalmas volt. A korzeti orvosom meg sosem erzestelenitett a fogfurashoz, azt hittem ott halok meg.
Volt meg egy olyan eset, amikor a lyuk valahogy ugy volt, hogy nem vettem eszre es ranott a hus, es ahogy furta azt is furta le. Nem fajt de dolt a szambol a ver de amikor kiment az erzestelenito hatasa akkor a falat kapartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!