Fruzsica kérdése:
Vittem a 4 éves kislányomat a fogdokinál mert a hátsó foga "fekete" volt nagyon rossz. Az orvos így válaszolt: Sok benne a fognyűvő manó. Ez mit jelent? Kapott szurit kitisztította Ez gyökérkezelés volt? Már nem kell vissza vinni.
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 22:09
1/11 A kérdező kommentje:
Fájt is neki 1 napig azért vittem el.
2023. okt. 16. 22:10
3/11 anonim válasza:
Tejfogat nem lehet gyökérkezelni. Kifúrta, leszedte róla a szuvas részeket. Kevesebb cukros lötty és édesség, több és alaposabb fogmosás, a helyes fogmosási technika gyakorlása.
4/11 anonim válasza:
Csaknem 40 éve ugyanígy felolvasták nekünk az alsó tagozaton:
https://www.youtube.com/watch?v=bu9Fs9gFxyc
Kár, hogy a videóban nem mutatják be a többi illusztrációt, ezért itt van egy kis kárpótlás:
5/11 anonim válasza:
Az valószínűbb hogy kitiltanak reggelre :D
6/11 anonim válasza:
Mutatsz egy képet nekünk arról a hatalmas peckedről? Lehet hogy bevállalom!
XD
7/11 anonim válasza:
Bárcsak érteném, hogy mi problémája volt a kérdezőnek azzal a válasszal, hogy rohadt a foga a gyereknek, amikor tényleg azt jelenti, hogy rohadt a foga. Teljesen ésszerű ezért azt kívánni valakinek, hogy szakadjon le a méhe, valóban:D Szeretem az ilyen kultúrált embereket
8/11 anonim válasza:
#22:46
Őszintén, mit vártál Magyarország rejtett erőforrásaitól???
9/11 anonim válasza:
#22:48
Ehhez a megnyilvánulásához képest/ kérdése alapján értelmesebbnek gondoltam
10/11 anonim válasza:
Sajna nem volt gyermekszobája, tehát mesekönyvekkel telerakott polca sem. Ezért ne bántsátok a kedves kérdezőt, inkább kárpótoljátok elveszett gyermekkorát egy meghitt szopással - ahogy őszinte emberi lényként azt kérte!
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!