Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikortól lehet feltetetni a...

Mikortól lehet feltetetni a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Én 12 éves lány vagyok,és az iskolában voltunk fogorvosnál ellenőrzésen,ő írt fel nekem fogszabályzót.Én szívesen felrakatnám meg minden,csak egy baj van:még pár darab tejfogam nem esett ki.Ezek szerint csak akkor szabad felrakatni ha már minden tejfogad kiesett,és már kinőttek a maradandó fogak?Mert azt mondta nekem egyik barátnőm hogy egyik ismerőse felrakatta a fogszabályzót,és még volt neki pár darab tejfoga,erre lepattant a fogzománc a fogairól!Ez most igaz vagy csak meg akart ijeszteni?És ha igaz akkor csak úgy tehető fel a fogszabályzó ha kinőttek az összes maradandó fogaim?
2010. okt. 18. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaz amit mondott,az én unokatesómnak is ki kellett 4 fogát húzni emiatt.
2010. okt. 18. 17:12
 2/3 anonim válasza:
A tejfogaid essenek ki, majd csak utána menj el fogszabályzóshoz. Ő majd megmondja utána hogy kell e még fogadat kihúzni, vagy sem.
2010. okt. 18. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

A fogzománc lepattogása hülyeség.

Viszont várd meg, amíg az összes csontfogad kint lesz (én is vagy 3 évet vártam a foxabira)...

Most mire jó, ha belegondolsz, ha a fogszabályzó rendberakja a mostani fogsorodat, közben elkezd jönni a rendes fogad, a tejfogról le kell szedni a gyöngyöt, kb az egészet újrakezdeni. macerás. na meg ha levétel után jön csak ki a csontfogad, ráadásul rosszul? Akkor meg átfésüli a rendbetett fogsort.

Várj. :)

2010. okt. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!