Igazak a fogszabályzós pletykák?
Figyelt kérdés
Ti mit tudtok az olyan pletyikről h egy csajnak úgy begyulladt a torka a fogszabályzótól hogy levegőt is alig kapott?? Nagyon fontos lenne mert énekelek és félek az ilyentől.Nem esztéikai okból nem akarok fogszabályzót hanem a hangomat féltem...2010. okt. 17. 20:28
1/7 anonim válasza:
Butaság. Elsőnek van az allergia teszt. Ha fémallergiád van akkor fel sem rakják. A pletyka az pletyka.
2/7 anonim válasza:
Én még ilyet nem hallottam. A torok baktériumoktól meg vírusoktól tud begyulladni, legfeljebb véletlen egybeesés, hogy pont akkor kapott az illető fogszabályozót. A fémre lehet valaki allergiás, ha nagyon félsz tőle, végeztess fogszabályozás előtt fémallergiavizsgálatot.
3/7 anonim válasza:
a pletyka és az igaz egymást eleve kizáró dolgok. nem olyan fémet tesznek a szádba amire allergiás lehetsz.
4/7 anonim válasza:
egy barátomnak kihalt az egyik felső metszőfoga a szabályzótól...
6/7 A kérdező kommentje:
hú köszi megnyugtattatok...egyébként fémallergiám nincs csak féltem a hangomat főleg fellépés előtt:D
2010. okt. 17. 21:22
7/7 anonim válasza:
A 20:39-es is hülyeség és az is, amit te hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!