Kb 2 éve volt gyokerkezelve egy fogam, eddig nem volt panaszom vele, de amiota nől azon az oldalon a bolcsessegfogam, azóta ráharapásra újra fáj, lehet hogy tolja előre vagy kisugarzo fájdalom csak? Bal oldalról van szó.
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 08:48
1/6 anonim válasza:
Nekem gyökércsúcs gyulladásom alakult ki gyokerkezeles után, akkor tapasztaltam hasonlót.
2/6 anonim válasza:
Nem nől !!!
Tanuljátok már meg hogy csak nő valami.
4/6 anonim válasza:
Mikroszkópos gyokerkezelest ajánlottak, ami elég drága lett volna, 50%-os sikerrel vagy húzás. Utóbbit választottam.
5/6 anonim válasza:
Most én is találtam ilyet, de rohadt drága. Kihúzatni nem akarom, látványos helyen van és a pótlás még drágább. Megfizethetetlen nekem.
6/6 anonim válasza:
Nekem is, elől 2-es fogam(volt).😅 Kb az összes spórolt pénzem ráment. Legalább szép lett a pótlás.
Hagytam volna én is későbbre, de gócos volt, állandó gyulladásban tartotta a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!