Mennyi ideig tart minimum egy fogszabályozónak, hogy rendbe tegye a fogakat?
Mondjuk hogy csak egy szembetűnően ferde fogam van, de a többi pedig alig észrevehetően asszimetrikus.
Ez kB mennyi időbe tartana?
Illetve igaz az, hogy ha az egyik hátsó fog ferdén van nőve, akkor ki kell húzni? Mert nekem állítólag emiatt aszimmetrikus egy kicsit a fogsorom. De ha nem húzatom ki, akkor nagy baj lenne?
Nekem BORZALMASAN fel volt torlódva a fogam. De tényleg nagyon nagyon. Önglírozó fogszabit kaptam januárban, ami a fogszabályzós időszakot pár hónappal lerövidíti, a színes gumis “társával” szemben. Nekem sokkal nagyobb esélyem lett volna, hogy húzzanak, de nem tették. Tényleg semmi hely nem volt a fogaim közt, de mindkét oldalra tettek ilyen rugószerű cuccot, így csináltak helyet. Neked nem tudom, kell -e. Ha nem húzatod ki, akkor nem lesz hatásos a kezelés.
Nekem szerintem már márciusra volt látható eredményem. Mostanra pedig teljesen egyenes. Mindezt 7 hónap alatt. Most januárban felteszik alulra is a fogszabályzót, de azt harapásszabályozás miatt. Egyébként egyenes a fogam.. Júniusban leveszik, és ennyi volt..
Szerintem, ha nekem a 100X borzalmasabb fogaimmal 1.5 év, akkor szerintem neked nagyon maximum csak 1, ha tényleg ennyi a baj, hogy ferde. De egy fogorvos erre biztosabbat tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!