Elvileg fogcisztám van Esetleg akinek mar volt ilyen vagy tudja,muszaj kimuteni? Vagy meg lehet oldani esetleg egy ujabb gyokerkezelessel hogy ne legyen gyulladasban vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Csak mar nagyon sok hajam kihulott szerintem ez miatt..2023. aug. 17. 22:24
11/15 anonim válasza:
Tévedsz. Elöl is húznak, ha indokolt.
12/15 anonim válasza:
Kérdező te hazudsz! Nincs is saját fogad,protézised van,az pedig nem lehet cisztás.
Szánalmas vagy,egy figyelem hiányos proli.
Tiszta szívemből útállak!
13/15 anonim válasza:
Nekem kifúrta a fogat,kiürült a ciszta,utána pedig pár nap múlva betömte. Évek óta semmi baja.
14/15 anonim válasza:
13 vagyok. Szemfogon volt felül.
15/15 anonim válasza:
Miért ne húzhatnák ki? Nekem a felső hármast (is) kiszedték miatta, de volt ahol sikerült kiműteni (életemben nem volt akkora fájdalmam, mint az a műtét közben!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!