Elvileg fogcisztám van Esetleg akinek mar volt ilyen vagy tudja,muszaj kimuteni? Vagy meg lehet oldani esetleg egy ujabb gyokerkezelessel hogy ne legyen gyulladasban vagy ilyesmi?
Úgy tudom mostmár ott tart a tudomány,hogy rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésünkre ami megkönnyíti az efféle problémák kezelését.
Vasműszakiban lehet kapni francia kulcsot,kérj meg valakit vágjon bele pofán!
Köszönöm,kedves vagy!
Olyan ritka itt gyk-n,hogy veszik a fáradságit és megköszönik a tanácsot!
További kellemes estét,aztán írd meg,hogy sikerült!
Nem értem. Mi az hogy "elvileg"? Látta fogorvos? Vagy ki mondta, hogy elvileg?
A fogciszta kezelési módját egyedül a fogorvosod tudja, mert ő látja, hogy hol helyezkedik el, beleer e az inybe, stb.
Van ami leszedheto, a fog sérülése nélkül, és van, amikor a foggal együtt kihuzzak. És minden esetben szövettani vizsgálat van utána.
Kérdező te hazudsz! Nincs is saját fogad,protézised van,az pedig nem lehet cisztás.
Szánalmas vagy,egy figyelem hiányos proli.
Tiszta szívemből útállak!
Szerintem menj el egy normális orvoshoz. Az öcsémnek is volt fogcisztaja, neki sajnos nagy volt, a foga is ment a cisztaval együtt.
De a doki nagyon szépen elmondta hogy mit miért csinál, és mi lesz. Egy hét múlva kész volt a szövettan, halistennek jóindulatú volt.
4 hónap múlva pedig kapott egy implantátumot az elveszett hátsó fog helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!