Bölcsességfog műtét után nektek meddig fájt vagy volt kellemetlen?
“Könnyű” fizikai munkát végzek, ahol néha 20 kilókat emelgetek, azért mentem inkább biztosra. :D
De ennek örülök, hogy nem törvényszerű a fájdalom.
Egy hét szabi? Jézusom, másnap már mehettem melózni (oké, én gép előtt ülök, nem megerőltető).
Ha nem gyullad be, és nem nehéz fizikai melót végzel, tök indokolatlan a szabi.
Exemnek mondjuk valami kontár vette ki, felülfertőzte és 2 héten át járhatott kipucoltatni mert legennyesedett és begyulladt neki. Na, ő belázasodott, meg minden, szóval nem is ment be dolgozni.
Ez egy normális fogászat, annyi, hogy a szájsebész nő nagyon fiatalnak tűnik, remélem azért túl van már pár éles műtéten :D
Az egy hét szabi mondom, biztos ami biztos alapon ment, de amúgy se gondolom, hogy bűn lenne elmenni egy hét szabira, ha jól leszek, akkor legalább ki tudom használni rendesen, azért vannak ötleteim.
De nekem nem fájt egyáltalán.
Ellenben a szemfogammal, amit úgy elbszott az orvos (azt a bölcsifoggal ellentétben Mo-n húzattam), hogy utána járhattam vissza kezelésre az itteni dokihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!