Leesett az éjszakai fogszabályozóm mit tegyek???
Hívd fel a fogorvost aki felrakta és mihamarabb kérj időpontot, hogy visszarakhassa.
Amíg nincs fent addig meg ne aggódj, nem történt semmi baj ha a fogaid nem sérültek. Csak nyugi! Nem fogszabályzóval születtél a szádban az csak egy esztétikai úri huncutság. :)
ne stresszeld magad, azzal csak elrontod a kedvedet és rosszabb esetben még a szeretteidét is.
Minden rendben lesz csak vissza kell rakatni az orvossal.
Én akkor voltam kb ennyire megijedve amikor a metszőfogaim közül kiesett a tömés és amikor mosolyogtam akkor volt a két metszőfogam között egy szemmel jól látható lyuk!!! Fogselyemmel erősebben rántottam meg és jött a gyengén behelyezett tömés. Addig tartott a parám amig eljutottama fogorvoshoz és tá dám. elmúlt. Szóval te is menj fogorvoshoz és tá dám a problémád megoldva. Nem szabad ilyen kis probléma alatt összeroskadni. Ennél az életben 100x vagy 1.000 nagyobb problémák is fogják nyomni a vállaidat, ha addigra nem görcsölöd magad szellemifogyatékosra.
Az a rossz, hogy butácska vagy és hiába segít neked az apád még így sem vagy hajlandó együttműködni vele a saját érdekedben, így valóban ezt érdemled amilyen helyzetben vagy talán az értelmetlen ellenszegülésed majd most megváltoztatja a torz gondolkodásodat. Magadnak kerested a bajt akkor vidd is el.
Mond meg apádnak, hogy hülye vagy mint a segg és ezek után megpróbálsz normálisan viselkedni nem úgy mint egy segg akit álldóan rugdosni kell a jó irányba, mert egyedül képtelen a jó utón maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!