Mennyibe időbe kerülne maximum ha az egész fogsoramat megszeretném csináltatni?
Figyelt kérdés
Fent és lent is.2023. aug. 1. 21:26
2/6 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél? Tömés, híd,implantátum ?
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mit kell csinálni.
5 tömés, 25 tömés?
Korona?
Híd?
Implantátum?
Éberen vagy altatásban?
4/6 anonim válasza:
A mai gazdasági helyzetben akár 1 év is el telhet. Kérdés az,hogy mit kellene kezelni
5/6 anonim válasza:
Erre nyilván az adott rendelő tud választ adni. Én idén kértem időpontot az általam kedvelt dokitól, 2 hónapra tudott adni. Ezért bejelentkeztem máshová, ahol addig az időpontig a tucat koronát sikeresen fel is tették. Figyelembe kell venni azt is, hogy adott műveletek nem végezhetőek egymás után tetszés szerinti rövid időközökkel.
6/6 anonim válasza:
All-on-4 eljárással 5 nap (ideiglenessel), de az 1 millió feletti egy állcsont. Alsó-felső a duplája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!