Foghúzás után ez a fájdalom normálisnak mondható?
Baloldalt lent volt egy gyokerkezelt fogam ami úgy letort hogy az egyik fele az ínyem alatt volt. Batorságomat osszeszedve elmentem a szájsebészetre ahol eltávolíttattam. Szerencsém volt, lefeszítette az ínyem azon részét ahol nem látszott ki a fogam es sikeresen kihúzta. Mikor kiment a fájdalomcsillapító hatása elkezdett fájni az ínyem azon része amit lefeszegetett. 3 nap utan elmentem a fogorvosomhoz nézze meg mi a helyzet mert a fájdalom nem igazán múlt.
Írt fel cataflamot és szájfertőtlenítőt. Most az 5. napon vagyok ha kimegy a cataflam hatása egyből érzem hogy visszafájdul a foghelyemnél az ínyem. Nemtudok mit tegyek, visszamenjek újra vagy majd csillapodik ez magától?
A fájdalom ugyanolyan intenzitású
Varrni nem kellett.
Csak az ínyemet feszítette le eleggé most ilyen v alakú a fogam mellett az íny :)
Ma reggel felkeltem és nem éreztem fájdalmat aztan persze amint elkezdtem tevekenykedni újra elkezdte de talan halványabban mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!