Aftának indult de mandulagyulladás és ez lett belőle. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Hétfő óta szedek antibiotikumot és a közérzetem jobb, talán a mandulámon is kevesebb a fehér csík de ezek a sz*rok nem múlnak a számból. Rendszeresen csöpögtettem Phlogosollal illetve Anaftalinnal fújkáltam de egyik se ér semmit.
Most elkezdtem sós vízzel gargalizálni és öblögetni, remélem ennek több haszna lesz.
Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet ez?
2023. júl. 27. 14:38
11/13 A kérdező kommentje:
Én azért gondoltam erre a mononucleosis-ra mert nem rég lett egy új kapcsolatom. 2 évig egyedül voltam.
Jövő héten minden kiderül a vérkép alapján és majd érdekességképpen megírom illetve hátha egyszer valakinek segíteni fog.
2023. júl. 29. 13:46
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az evés már valamivel könnyebben megy, kevésbé fájnak a számban lévő hólyagok így durván 1 hét után. Mandulák még mindig gennyesek, kicsit duzzadtak de nem fájnak.
2023. júl. 29. 13:49
13/13 A kérdező kommentje:
Mononukleózis volt és a manduláim gennyesek még mindig. Már dolgozok, a számban a fekélyek elmúltak.
2023. aug. 7. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!