Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Aftának indult de mandulagyull...

Aftának indult de mandulagyulladás és ez lett belőle. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Hétfő óta szedek antibiotikumot és a közérzetem jobb, talán a mandulámon is kevesebb a fehér csík de ezek a sz*rok nem múlnak a számból. Rendszeresen csöpögtettem Phlogosollal illetve Anaftalinnal fújkáltam de egyik se ér semmit.

Most elkezdtem sós vízzel gargalizálni és öblögetni, remélem ennek több haszna lesz.

Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet ez?

[link]

2023. júl. 27. 14:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én azért gondoltam erre a mononucleosis-ra mert nem rég lett egy új kapcsolatom. 2 évig egyedül voltam.

Jövő héten minden kiderül a vérkép alapján és majd érdekességképpen megírom illetve hátha egyszer valakinek segíteni fog.

2023. júl. 29. 13:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az evés már valamivel könnyebben megy, kevésbé fájnak a számban lévő hólyagok így durván 1 hét után. Mandulák még mindig gennyesek, kicsit duzzadtak de nem fájnak.
2023. júl. 29. 13:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Mononukleózis volt és a manduláim gennyesek még mindig. Már dolgozok, a számban a fekélyek elmúltak.
2023. aug. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!