Bölcsességfog gyulladás mire sugározhat ki?
5 napja begyulladt a bölcsességfogam. 2 hét múlva húzzák ki. Másnapra tüszős mandulagyulladásom lett, szedem az antibiotikumot, de folyamatosan szednem kell fájdalom csillapítót, mert felváltva fáj az összes fogam, fülem, nyirokcsomóm, aludni nem tudok. Fogászaton nem tudnak hamarabb fogadni. Fájdalom csillapítóval elvagyok órákig, de azt nme szedhetem 2 hétig... Antibiotikum egyenlőre a mandulamrol levitte a gyulladást, de minden más fáj.
Van valami tippetek?
Magánúton kaptam az időpontot jövőhétre.
Azt honnan tudom, hogy csonthártyára terjedt-e már?
Meg sajnos. 4 injekció után is éreztem, ahogy kiszedték a fogam. Ma reggelre pedig fel is dagadt az arcom azon része. De még mindig inkább ez, mint egy nyálmirigy gyulladás. Na azt a fájdalmat nem kívánom senkinek. Kb 3 percenként éreztem a nyilalló fájdalmat, a fülemben és a fogamban, állkapcsomban egyszerre. Olyan érzés volt, mintha kalapáccsal verték volna. Borzalmas. Ahhoz képest a húzás kb semmi. Legalább nem okoz több bosszúságot.
Egyébként ne félj a húzástól!
Csak a vége felé fogod érezni, amikor pont szedik ki. Előtte, utána semmi.
Köszönöm szépen.
Holnap megyek, de antibiotikum ellenére van gyulladás, és félek tőle, hogy nem hat az érzéstelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!